måndag 19 januari 2015

Sveriges regerings godkännande av "Palestina".

Sveriges " nya" regering med statsminister Löve'n i spetsen har visat prov på en anmärkningsvärd naivitet och blåögdhet i sitt godkännande  av  "Palestina" som en suverän stat vid sidan av Israel.
Historielösheten och okunskapen bakom agerandet är ytterst skrämmande.

Området som man menar vara landet "Palestina" har aldrig funnits som ett enbart palestinsk-arabiskt landområde som ockuperats av Israel , det är en ren historieförfalskning . Folket som alla talar om som det "Palestinska folket" är i själva verket araber från de omgivande arabiska  länderna som bott i området kortare eller längre tid. Många flyttade dit i samband med att judarna började återvända under 1900 -talets första hälft.
Dom s.k. palestinierna har heller aldrig på allvar varit intresserade av en tvåstatslösning . Möjligheten har funnits vid flera tillfällen sedan 1947, men dom har alltid sagt nej, och ställt upp helt orealistiska och omöjliga krav . I "Palestiernas" värld, har inte  Israel och det judiska folket något existensberättigande. På deras kartor bl.a. finns inte Israel över huvudtaget med.

Till sist : statsminister Löve'n och utrikesminister Wallsröm menar att Israel , så snabbt det bara går,  ska förhandla fram ett fredsavtal med Palestinierna .

Hur kan man begära att Israel ska förhandla med en motpart som inte ens vill att dom ska existera, åtminstone inte i deras närområde, om än alls , när man i sitt eget land Sverige inte själv är beredd att prata med ett av de partier som representeras i Sveriges riksdag av 13 procent av Sveriges befolkning.
Dubbelmoral så det skriker om det !!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar